26. 3. 2015 Tento obsah není aktuální

Vaší zpětné vazby si vážíme

6. ledna jsme Vám představili publikaci Miroslava Tůmy "Jak dál v jaderném nešíření a odzbrojování". Část této publikace je nyní dostupná v pdf online. Jedná se o publikaci z úspěšné série, ve které již připravujeme další díl. Z tohoto důvodu je pro nás velice důležitá Vaše zpětná vazba. Připravili jsme proto speciální akci.

6. ledna jsme Vám představili publikaci Miroslava Tůmy "Jak dál v jaderném nešíření a odzbrojování". Část této publikace věnující se Blízkému východu je nyní dostupná v pdf online. Jedná se o publikaci z úspěšné série, ve které již připravujeme další díl. Z tohoto důvodu je pro nás velice důležitá Vaše zpětná vazba na výše zmíněnou publikaci "Jak dál v jaderném nešíření a odzbrojování". Připravili jsme proto speciální akci:

Napište do 19. 4. 2015 na e-mail conference@iir.cz nebo na adresu ÚMV reakci na zmíněnou publikaci M. Tůmy a vyhrajte 1 publikaci z nakladatelství ÚMV dle vlastního výběru zdarma.

Váš dopis musí mít délku alespoň ½ A4. Z došlých recenzí vylosujeme 1 výherce, který obdrží 1 publikaci z nakladatelství ÚMV dle vlastního výběru zdarma. Všechny došlé vzkazy zároveň předáme autorovi, máte tak jedinečnou příležitost ovlivnit další z jeho publikací!